KREIRANJE I VOĐENJE GMB NALOGA

GOOGLE MY BUSSINES

Dobar profil na Google My Business platformi od suštinskog je značaja za sve onlajn kompanije, bilo da trguju lokalno, na državnom ili međunarodnom nivou, međutim, upravo su male lokalne firme te za koje sistem zaista može da znači razliku između uspeha i propasti.

Razumevanje osnova ove platforme i pravilna primena iste u poslovanju drastično će povećati šanse da Vas klijenti pronađu u lokalnim i mobilnim rezultatima pretraga.

Ako ste mala firma koja nastoji da se poveže sa više lokalnih potrošača, ovi rezultati pretrage su nešto najvrednije što možete dobiti. Rangiranje na lokalnim listama daleko je lakše i zahteva manje vremena od pokušaja da se takmičite na nacionalnom ili međunarodnom nivou gde je i konkurencija sigurno daleko ozbiljnija.

I ne samo to, već ćete fokusiranjem na lokalni plasman uspeti da dođete do potrošača na određenom geografskom području za koje je verovatnije da će zaista i postati Vaši klijenti.

Veoma često se u rezultatima pretrage prikažu prvo lokacije, a potom željeni sajtovi.

Ako se Vaša kompanija nađe u u prve tri lokalne pretrage, znači da ćete prilikom pretrage zauzeti prvo mesto – odmah posle plaćenih reklama.

U pojedinim branšama, koje imaju mnogo konkurenta, Google My Business je veoma važan jer se može sprečiti da se zbog plaćenih reklama, Vaš sajt nađe na dnu stranice, bez obzira na SEO optimizaciju sajta.

PREDNOST GOOGLE MY BUSSINES NALOGA

Kao najpopularniji pretraživač koji Vam pomaže da pronađete ono što Vam treba, Google je razvio način da se kompanije istaknu prilikom svake pretrage, a to je Google My Business.

Bez obzira da li je u pitanju upit za mape ili klasičan search, svakog dana se preko Google pretraživača izvrši oko 5 milijardi individualnih pretraga.

To u prevodu znači da će se Vaš profil na Google My Business platformi prikazati velikom broju korisnika, pa zato pokušajte da zamislite koliko će Vam benefita doneti profil na Google i koliki uticaj Google My Business nalog može imati na Vaše poslovanje.

NAŠI KLIJENTI