USLUGE

Sa Google oglašavanjem postižete ogromnu vidljivost, precizno  targetiranje i neograničenu merljivost. Najveća prednost reklamiranja na Google je u tome što Vas Google pozicionira baš tamo gde veliki broj internet korisnika odlazi da bi pronašlo ono što traži na internetu.
Veb sajt je lična karta Vašeg poslovanja. Veoma je važno da Vaš veb sajt jasno oslikava Vaše poslovanje i šalje pravu poruku Vašem kupcu. Tim Biznis Navigatora ima iskustva u kreiranju sajtova bez obzira kojom delatnošću se Vaše poslovanje bavi.
Mi znamo da je teško opstati na tržištu i da zbog toga Vi konstantno razvijate nove ponude, usluge ili proizvode. Oglašavanje na društvenim mrežama je dodatni posao koji je potrebno poznavati, a koji se konstantno menja. Zato mi to radimo za Vas, a Vi razvijate Vaše poslovanje kako biste bili što uspešniji.
SEO je proces unapređenja unutar i izvan stranica Vašeg veb sajta kako bi se postigla veća vidljivost u rezultatima pretrage. Veća vidljivost u pretraživačima vodi ka većem broju posetioca Vašeg sajta i to posetioca koji su se tu našli sa razlogom.
Društvene mreže su vidljive i dostupne velikom broju ljudi, što predstavlja sjajnu priliku za promociju Vaših proizvoda i usluga, kao i predstavljanje Vaše kompanije.
Kao najpopularniji pretraživač koji Vam pomaže da pronađete ono što Vam treba, Google je razvio način da se kompanije istaknu prilikom svake pretrage, a to je Google My Business.
Sadržaj za sve platforme predstavlja sav materijal koji se objavljuje. To mogu biti fotografije, tekstovi, videi i slično. Važno je da taj materijal bude u skaldu sa biznis i vizuelnim identitetom vašeg poslovanja.
Marketing strategija je dokument na osnovu koga se pravi operativni plan. Strategija definiše ko su kupci, koju poruku im šaljemo i kojim kanalima, a operativni plan je mesečni plan konkretnih online i offline promotivnih aktivnosti i njihov vremenski raspored.
Usluga Biznis Analiza postojećeg poslovanja podrazumeva kompletnu analizu online prezentovanja poslovanja kao i konkretne korake i savete za unapređenje
Usluga Biznis Konsultacije podrazumeva sastanak sa timom Biznis Navigatora sa ciljem rešavanja određene situacije koja je u tom trenutku izazov za Vaše poslovanje. Takođe Biznis Konsutacije su korisne i kada imate ideje koje želite da razvijete.
Biznis Strategija je dokument u kom su napisani koraci koji dovode do jasno postavljenih ciljeva kao i marketing plan. Kroz izradu Biznis Strategije dobijamo informacije koje je jasno predstavljaju misiju vašeg poslovanja, viziju, ciljeve, konkurenciju, marketing plan, idealni klijente, i tako dalje.
Biznis identitet je start za svaki biznis koji tek počinje bilo da imate jasnu ideju čime želite da se baviti ili ne. Takođe Biznis Identitet je potreban i onima koji već imaju razvijeno poslovanja. Suštinski je reč o dokumentu u kome je napisan sadržaj koji prezentujete na veb sajtu i društvenim mrežama.

NAŠI KLIJENTI